Apple AirPods Pro met Draadloze Oplaadcase

Ben je op zoek naar Apple Airpods Pro met draadloze oplaadcase? Stop dan met zoeken, want bij Telesun vind je precies wat je nodig hebt! Wij bieden een breed assortiment aan oordopjes aan, waaronder de Apple AirPods. Niet alleen kan je bij ons terecht voor Apple accessoires, ook verkopen wij refurbished telefoons, tablets en diverse accessoires.

Benieuwd naar de Apple oortjes? Bekijk het product dan hier!

Apple AirPods Pro met draadloze oplaadcase | Telesun heeft het allemaal!

Het voordeel van de Apple Pro is dat jouw favoriete deuntjes niet meer onderbroken zullen worden door een luidruchtige omgeving. De oortjes zijn namelijk voorzien van active noise cancelling. De achtergrondgeluiden worden hierbij weg gefilterd, waardoor het muziek geluid nog beter hoorbaar is. Deze optie is aan te passen door middel van de transparantie modus. Ben je op een plek waar je op druk verkeer moet letten? Pas dan de transparantie aan van de drukgevoelige sensor! Het voordeel van het nieuwe model is dat de oortjes nu een rubberen rand hebben. Hierdoor blijven ze nog beter zitten tijdens het sporten. Voor meer product specificaties kan je een kijkje nemen op de desbetreffende pagina.

Apple antishock hoesje

Heb je een nieuwe Apple telefoon aangeschaft en wil je deze graag heel houden? Met het Apple antishock hoesje van SMSbeltegoed is jouw telefoon extra goed beschermd! Met dit hoesje is jouw telefoon beschermt tegen deuken en krassen. Omdat de hoeken extra zijn versterkt, is de kans nog minder dat er breuken ontstaan. Dankzij het transparante materiaal kan je van het design van je telefoon blijven genieten. Verder biedt het materiaal meer grip en kan je het hoesje gemakkelijk van je telefoon halen.

Meer informatie

Wanneer je nog vragen hebt over de Apple AirPods Pro met draadloze oplaadcase, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Stel uw vraag via ons contactformulier en onze medewerkers zullen er alles aan doen om deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Tot snel bij Telesun!