Apple telefoonhoesje

Ben je op zoek naar een nieuw Apple telefoonhoesje? Dan ben je aan het juiste adres bij Telesun! Wij bieden namelijk een breed assortiment aan diverse telefoonhoesjes aan. Niet alleen kan je bij ons terecht voor telefoon accessoires, ook bieden wij refurbished telefoons en tablets aan, computer accessoires en nog veel meer.

Bekijk hier ons aanbod aan Apple telefoonhoesjes.

Apple telefoonhoesje | Telesun heeft het allemaal

In ons assortiment vind je verschillende soorten hoesjes. Zo hebben wij bijvoorbeeld transparante hoesjes, telefoonhoesjes met een print erop en book case hoesjes. Een book case is een hoesje die je open kunt klappen. Het biedt volledige bescherming, doordat de voorkant en de achterkant van je telefoon bedekt zijn. Dankzij de magneetjes die zich in het hoesje bevinden blijft de book case ook in je zak of tas netjes dicht. Wel kan je de knoppen aan de zijkant van de telefoon en de diverse ingangen om op te laden of oortjes in te pluggen nog bedienen. Verder kan je in de voorflap van het hoesje nog pasjes bewaren.

Voor de volgende Iphone telefoons hebben wij hoesjes:

–             Iphone 13

–             Iphone 12

–             Iphone 11

–             Iphone X/XS

–             Iphone 7/8/SE

Wil je meer weten?

Als je meer wilt weten over het Apple telefoonhoesje, dan kan er altijd contact opgenomen worden. Op onze website kan het contactformulier worden ingevuld. Onze medewerkers zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met je opnemen. Hopelijk zien we je bestelling snel bij Telesun.nl!