iPhone 11 klaphoesje

Ben je op zoek naar een iPhone 11 klaphoesje? Gelukkig heb je ons gevonden! Binnen Telesun staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Binnen Telesun hebben we een ruim assortiment aan technische producten. Ben je opzoek naar een telefoon? Of juist een USB-stick? Geen probleem, we hebben het allemaal!

Waarom bestellen bij Telesun? Als je voor 17:00 bestelt, wordt je bestelling de volgende werkdag al geleverd! Daarnaast heb je 30 dagen bedenktijd, kun je achteraf betalen én is het mogelijk (als het nodig is) om gratis te retourneren!

Direct het iPhone 11 klaphoesje bestellen in het rood? Klik hier. Ben je benieuwd naar de andere klaphoesjes voor iPhone? Klik dan hier.

iPhone 11 klaphoesje kopen bij Telesun?

Wat is nou precies een book case? We leggen het met alle plezier voor je uit. Het is een hoesje dat als het ware op dezelfde manier als een boek openklapt.

Dit model heeft meerdere functies. De belangrijkste functie is natuurlijk het bieden van bescherming aan de telefoon.  Met dit hoesje wordt de voor- en achterkant van jouw telefoon beschermd tegen krassen. Het hoesje is gemaakt van leer, wat ervoor zorgt dat de telefoon stevig in de hand blijft liggen en minder snel uit de hand kan glijden.

Het model is voorzien van een magneetsluiting, waardoor het hoesje niet zomaar open kan gaan. Uitsparingen voor knoppen (vergrendelknop) en ingangen (oplaadstuk) garanderen dat jij jouw telefoon gewoon kan gebruiken met dit hoesje. Aan de binnenkant van het hoesje is het mogelijk om twee pasjes te bewaren. Superhandig!

Een klaphoesje kan ook fungeren als telefoonstandaard. Dit kun je makkelijk gebruiken tijdens het kijken van filmpjes!

Neem contact op!

Heb je vragen over het iPhone 11 klaphoesje? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact op. We zijn te bereiken via 010 714 2578 of mail naar [email protected].