Iphone power adapter

Wanneer je op zoek bent naar een Iphone power adapter, ben je aan het juiste adres bij Telesun! Telesun verkoopt niet alleen diverse producten, waaronder de USB power adapter van Apple, ook bieden we refurbished telefoons en tablets aan. Deze worden altijd onderzocht door experts en verbeterd waar nodig is. Je kunt er dus altijd vanuit gaan dat je producten ontvangt van echte kwaliteit. Het enige wat laag is, is de prijs. Wij bieden namelijk altijd de laagste prijs aan in vergelijking met onze concurrenten!

Schaf hier je Iphone power adapter aan!

Iphone power adapter | Telesun heeft het in huis!

De power adapter van Apple beschikt over een 20 watt USB-C Power. Een ideale oplader dus voor thuis, onderweg of op kantoor. Doordat het een snellader is, hoef je niet lang te wachten totdat je apparaat volledig opgeladen is. Hij laad tot wel 3 keer zo snel als een normale Apple oplader. Wanneer je dit product voor 17:00 uur bestelt, kun je hem de volgende dag al in huis verwachten. Ook betaal je gemakkelijk achteraf. Mocht je niet tevreden zijn met het product, dan heb je een bedenktijd van 30 dagen. Maak dus snel een account aan en bestel de power adapter!

Refurbished telefoons bij Telesun

Als je graag een nieuwe Iphone of Ipad wilt en je er niet teveel geld aan uit wilt geven, neem dan eens een kijkje tussen onze modellen. We bieden verschillende Iphone modellen aan, die totaal gereviseerd zijn. Elke telefoon is gecontroleerd op defecten en werkt dus perfect. Het voordeel van een refurbished model is, dat je tot wel 50% van de originele prijs kan besparen! Wanneer je een toestel bij ons bestelt, krijg je 200 dagen garantie. Gaat er iets stuk binnen deze 200 dagen? Of bevalt er iets niet? Laat het ons dan weten en wij kijken graag met je mee!

Neem contact op

Mochten er nog vragen bij je binnen komen over de Iphone power adapter, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Je kan contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 010 7142578. Wij hopen je bestelling snel te mogen ontvangen bij Telesun!