Laptophoes 13 inch

Ben je op zoek naar een kwalitatieve laptophoes 13 inch en wil je deze online bestellen? Dan ben je bij Telesun zeker aan het juiste adres! In onze webshop kun je een uitgebreid en divers assortiment van (technische) producten terugvinden. Of het nu gaat om een nieuwe iPhone, een USB-stick óf een laptophoes 13 inch of 15 inch; bij Telesun kun je het gegarandeerd terugvinden. Bestel vóór 17:00 uur en profiteer van een levering op de volgende werkdag.

Meer weten over al onze laptophoezen? Bekijk de verschillende mogelijkheden dan hier. Per product kun je vervolgens meer gedetailleerde informatie terugvinden.

Laptophoes 13 inch kopen? Diverse kleuren!

Onze laptophoes 13 inch beschermt jouw laptop tegen diverse soorten schade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan krassen, stof en opspattend water. Daarnaast zorgt het materiaal er ook voor dat de laptophoes elastisch, slijtvast en licht schok dempend is. Bovendien worden krassen op jouw laptop ook voorkomen door een beschermende ritssluiting aan de binnenkant van de hoes. De hoes is beschikbaar in meerdere kleuren, namelijk blauw en roze.

Natuurlijk wordt de laptophoes na verloop van tijd vies. Gelukkig zijn de laptophoezen van Telesun gemakkelijk te reinigen met een vochtig doekje. Het formaat van een MacBook sluit daarnaast ook perfect aan bij de vorm van de hoes. Kies direct de hoes die het beste bij jouw laptop (en wensen) past.

Contact opnemen?

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een laptophoes 13 inch óf heb je nog enkele vragen voor ons? Neem dan gerust even, in beide gevallen, contact met ons op voor meer informatie. Dit kun je doen via het formulier op onze website óf door even te bellen of mailen. Graag tot ziens bij Telesun!