Laptophoes blauw

Zoek je een laptophoes in het blauw? Dan ben je bij Telesun aan het juiste adres!

Telesun heeft een ruim assortiment van technische producten. Ben je opzoek naar een iPhone? Of ben je opzoek naar een USB-stick? Dat is voor ons geen probleem, we hebben het allemaal! Bestel je vóór 17:00? Dan wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd.

Ben je benieuwd naar de laptophoes in het blauw? Bekijk hem dan hier. Ben je nieuwsgierig geraakt naar de andere kleuren laptophoezen? Bekijk ze hier.

Laptophoes blauw? Telesun!

De laptophoes is 15.6 inch. Dat wil zeggen dat de hoes geschikt is voor Macbooks en 15.6 inch laptops. Er zitten een aantal voordelen aan deze laptophoes. We zetten ze voor je op een rijtje:

  • De laptophoes kan tegen water én is makkelijk te drogen
  • De laptophoes is voorzien van een dubbele- en beschermende ritssluiting
  • De hoes is licht én comfortabel (makkelijk mee te nemen en heeft weinig ruimte nodig).

Waarom is een laptophoes belangrijk?
De belangrijkste reden voor het aanschaffen van een laptophoes is dat het je laptop beschermt tegen krassen, vuil, stof of water. Naast dat een laptophoes zorgt voor bescherming, is het ook een extra accessoire voor je laptop.

De hoes is gemaakt van materiaal dat neopreen heet. Dit materiaal zorgt ervoor dat de hoes elastisch, stijlvast én licht schokdempend is. De hoes is voorzien van een dubbele ritssluiting, waardoor je voorkomt dat jouw laptop krassen krijgt door de rits.

Kom in contact met Telesun!

Heb je vragen over de laptophoes in het blauw? Of heb je andere vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Bel 010 714 2578 of mail naar [email protected]. Al onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag met al je vragen!