Laptophoes zwart

Ben je op zoek naar een laptophoes in het zwart? Gelukkig heb je ons gevonden en ben je bij ons aan het juiste adres! Binnen Telesun hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Binnen onze webshop heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment. Zo hebben we telefoons & tablets, refurbished producten en accessoires. Denk hierbij aan iPhones, een USB-stick en natuurlijk laptophoezen. Genoeg keuze voor iedereen!

Bestel je vóór 17:00? Dan profiteer je van een levering op de volgende werkdag!

Direct de laptophoes in het zwart bestellen? Klik hier. Wil je meer weten over de laptophoezen? Bekijk de verschillende kleuren en formaten hier. Per laptophoes kun je meer informatie krijgen over het desbetreffende product.

Laptophoes zwart bij Telesun!

Een laptophoes in het zwart, ook dat is mogelijk bij Telesun. Het formaat van de hoes is 15.6 inch. De hoes is geschikt voor Macbooks en 15.6 inch laptops.

Waarom een laptophoes? De belangrijkste redenen voor een laptophoes is dat het natuurlijk beschermt tegen krassen, stof of water. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een extra accessoire om je laptop nog mooier te maken.

De laptophoes is gemaakt van neopreen. Dit materiaal zorgt ervoor dat de hoes elastisch, stijlvast én licht schokdempend is. De beschermde ritssluiting aan de binnenkant voorkomt krassen op jouw laptop.

Deze laptophoes heeft een aantal voordelen:

  • De hoes is waterbestendig en is makkelijk te drogen
  • De hoes is voorzien van een dubbele- en beschermende ritssluiting
  • De hoes is licht én comfortabel (makkelijk mee te nemen en heeft weinig ruimte nodig).

Neem contact op met Telesun!

Heb je vragen over de laptophoes in het zwart? Of heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op. Bel 010 714 2578 of mail naar [email protected]. We staan klaar om je te helpen, graat tot ziens bij Telesun!