Refurbished tablet

Wil je geen nieuwe maar een refurbished tablet kopen? Dan ben je aan het juiste adres bij Telesun! Wij bieden namelijk een breed aanbod aan refurbished telefoons en tablets aan. Al onze producten die binnenkomen worden meteen volledig geïnspecteerd door onze professionals. Zij zorgen er namelijk weer voor dat ze weer zullen werken als nieuw! Bij ons zal je dus nooit een refurbished product kopen die niet werkt. Verder bieden wij ook nog telefoonhoesjes, computer accessoires en game artikelen aan.

Bekijk hier ons aanbod aan refurbished tablets.

Refurbished tablet | Bij Telesun vind je het allemaal!

In het assortiment van Telesun vind je diverse refurbished tablets van Samsung. Deze tablets zijn licht en compact, en ontworpen om overal mee naar toe te nemen. Het maakt niet uit of je urenlang je favoriete game speelt of serie bekijkt, door de krachtige processor en groot batterijformaat kan je apparaat lang zonder stroom. De Galaxy Tab A7 beschikt over een 8 megapixel camera op de achterkant. Aan de voorkant vind je zelfs een 2 megapixel frontcamera. Zo kan je bijvoorbeeld de tablet ook gebruiken om te videobellen.

Wanneer de tablet voor kinderen is, kan er een veiligheidsmodus worden ingeschakeld. Deze geeft toegang tot de kindvriendelijke apps en functionaliteiten. Als ouder kan er zelf geselecteerd worden welke apps er op de “white list” worden gezet. Verder zal er zelfs een timer op de tablet gezet kunnen worden, waarmee de tablet tijd gereguleerd kan worden.

Vraag meer informatie op

Mochten er nog vragen bij je binnenkomen over de refurbished tablet of één van onze andere producten, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Vul ons contactformulier in en onze medewerkers zullen er alles aan doen om je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Hopelijk tot snel bij Telesun!