Samsung oordopjes

Ben je opzoek naar Samsung oordopjes? Bij ons slaagt je zoektocht, dus zoek niet meer verder! We bieden vier verschillende soorten Samsung oordopjes aan. De kleuren die daarvoor beschikbaar zijn, zijn rood, wit en zwart.

Ben je geïnteresseerd in alle Samsung oordopjes die we hebben? Bekijk ze hier.

Bestel je vóór 17:00 je oordopjes? Dan profiteer je van een levering op de volgende werkdag! Sneller genieten van je nieuwe oordopjes is haast niet mogelijk.

Samsung oordopjes | Telesun

Kan je niet kiezen welke Samsung oordopjes je wilt? We zullen er een voor je uitlichten, zodat je er een beter beeld krijgt van het product. De Oordopjes In Ear – Samsung EO – EG920B – Rood is zijn heel populair.

Met deze Samsung oordopjes geniet je van een hoog geluidskwaliteit. Twee oordopjes met een in-ear ontwerp zorgen voor een diepe bas en een helder geluid. In deze oortjes zit een ingebouwde microfoon én een afstandsbediening. Via deze weg kan je makkelijk wisselen van het beluisteren van je muziek naar een telefoongesprek. Doordat dit allemaal ingebouwd is, maakt dit het voor inkomende oproepen nóg makkelijker om te beantwoorden. Het is ook gewoon te gebruiken wanneer je je telefoon opgeborgen in je tas of zak hebt.

Alle kenmerken op een rijtje:

  • Deze oordopjes zijn geschikt voor alle Samsung smartphones;
  • Ingebouwde microfoon en afstandsbediening (hiermee kun je ook het volume aanpassen);
  • Muziek bedienen (pauzeren of het volgende nummer aanvinken);
  • Gesprekken aannemen.

Ben je helemaal enthousiast over dit product geworden? Bestel hier direct de in-ear Samsung oordopjes.

Neem contact op met Telesun

Heb je vragen over onze Samsung oordopjes? Of heb je vragen over onze in-ear oordopjes? Schroom niet en neem contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen. We zijn te bereiken via 010 714 2578 of mail naar [email protected].