Snellader Samsung

Ben je opzoek naar een snellader van Samsung? Gelukkig heb je ons gevonden! Ben je het zat dat het zo lang duurt voordat je telefoon helemaal is opgeladen? Dan hebben wij dé perfecte oplossing voor je, namelijk een snellader van Samsung. Lees snel verder om meer te weten te komen!

Heb je je snellader van Samsung vóór 17:00 bestelt? Dan profiteer je van een levering op de volgende werkdag! Zo kun je zo snel mogelijk genieten van je aankoop.

Ben je benieuwd naar onze andere producten? Bekijk ze hier.

Snellader Samsung | Telesun

Zoek je een snellader voor een Samsung smartphone? We zullen er een voor je uitlichten, namelijk de Samsung – Adapter – Snellader – Wit.

Deze snellader is voorzien van één USB aansluiting. We leveren de snellader zonder kabel en is alleen verkrijgbaar in het wit. De output is 9.0V / 1.67A 5.3V / 2.0A. Ben je benieuwd naar de grootte? De afmetingen zijn 75 x 37 x 16 millimeter (B x H x D).

Waarom bestellen bij Telesun?

Je hebt recht op 30 dagen bedenktijd. Het is bij ons mogelijk om achteraf te betalen. Zo hoef je niet direct te betalen, maar pas als je bijvoorbeeld besluit om het product te houden. Het is bij ons ook mogelijk om je bestelling gratis te retourneren.

Direct onze Samsung – Adapter – Snellader – Wit bestellen? Bestel hem hier.

Neem contact op met Telesun

Zijn er vragen ontstaan over onze snellader van Samsung? Of heb je behoefte aan meer informatie over dit product? Geen probleem! Schroom niet om contact met ons op te nemen zodat we je verder kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. We zijn telefonisch te bereiken via 010 714 2578. Heb je liever mailcontact? Ook dat is geen probleem! Mail naar [email protected]. Al onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen, tot ziens bij Telesun!