Bezorgen En Afhalen

Bij Telesun heeft u de mogelijkheid om uw bestelling persoonlijk op te halen bij ons op locatie!
Dit kan op werkdagen tussen 10:00 uur – 17:00 uur

Innsbruckweg 60,
3047AH Rotterdam
Nederland

Let op: 
Afhalen is alleen mogelijk bij ons winkel indien u daar duidelijk voor hebt gekozen onder kies een verzendmethode en dan afhalen in winkel kiest.
Heeft u vragen omtrent een bepaald product, neemt u dan contact met ons op tijdens onze openingstijden welke onderaan onze website vermeld staan.
Op ons locatie is het niet toegestaan om meerdere producten te kopen uit ons magazijn, tenzij deze online besteld zijn.  Het magazijn is enkel bedoeld voor groothandelaren en winkeliers!
Het is alleen de bedoeling dat het bestelde product wordt afgehaald op locatie.

Voorwaarde afhalen:
Betaling dient in principe vooraf voldaan te zijn via één van de aangeven betaalmethodes. U kunt alleen een product afhalen als u daar een bericht over heeft ontvangen van Telesun.
Wij vragen ten alle tijden naar uw afhaalbewijs en uw legitimatiebewijs, de bestelling zal enkel worden meegegeven dat de bestelling op uw naam is geplaatst.

Bijzondere omstandigheden:
Telesun biedt u de mogelijkheid uw bestelling zelf af te halen. Indien u uw bestelling wilt ophalen dan dient u tijdens het bestelling bij verzendmethode op de volgende optie te klikken: Afhalen in (Rotterdam – Spaanse Polder) 

U kunt alleen een product afhalen indien u daar een bericht over heeft ontvangen van ons.

Levering producten Telesun
Wij leveren in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.