Betalen

Telesun biedt verschillende mogelijkheden om te betalen:

  • Achteraf betalen via AfterPay
  • Vooruitbetalen via iDeal, Maestro, Apple Pay, MasterCard,  MisterCash / Bancontact

Kosten:
Er worden geen extra kosten in rekening gebracht ongeacht welke betaalmethode

Verzendkosten zijn gratis
Verzendingen binnen Nederland zijn GRATIS, maar u kunt kiezen voor extra opties €2,99 – €4,95 per zending afhankelijk van het de verzendpartij en gewicht van het pakket.
Verzendingen naar België zijn GRATIS, maar u kunt kiezen voor extra opties €4,17 – €7,95 per zending afhankelijk van het de verzendpartij en gewicht van het pakket.

Let OP! U kunt geen producten laten afleveren op een Postbus adres.

Indien u uw product naar het buitenland wenst te laten opsturen, kan het voorkomen dat wij u zullen contacteren vanwege meerkosten welke u in rekening zullen worden gebracht. Houdt u hier rekening mee.
In bijzondere gevallen zou het kunnen voorkomen dat het systeem het te verzenden land, buiten Nederland, niet direct correct opneemt en er geen meerkosten t.a.v. verzending in rekening worden gebracht. Houdt u in dergelijke gevallen rekening met het feit dat u mogelijk een hoger verzendbedrag kan worden doorberekend, welke vooraf dient te worden voldaan. Wij zullen u hieromtrent altijd vooraf contacteren.

Na het volledig doorlopen van de stappen op onze site en u een bevestigingsmail gekregen heeft dat uw product besteld is en de betaling succesvol is verlopen, kunt u uw product binnen  2 tot 5 werkdagen tegemoet zien.
Zodra uw product op transport is gesteld, zult u hiervan een e-mail bericht ontvangen met een track & trace code. U kunt dan uw product volgen.
Indien u heeft gekozen om het product bij ons Afhaaldepot af te halen, dan ontvangt u hiervoor aparte instructies vanaf wanneer u uw product kunt afhalen. Leest u hieronder verder over deze mogelijkheid uw product bij onze afhaal locatie af te halen.

Afhalen:
Bij Telesun heeft u de mogelijkheid om uw bestelling persoonlijk op te halen bij ons winkel.
Dit kan alleen van Ma t/m vrij tussen 10:00  – 17:00 uur.

Afhaal adres:

Innsbruckweg 60,
3047AH Rotterdam
Nederland
(Enkel als de bestelling online geplaatst is dan kunt u het hier afhalen.)

 

Voor meer informatie over het afhalen klik dan hier.