8 Bit console

Zoek je een 8 Bit console om op te gamen? Dan ben je bij Telesun zeker aan het juiste adres! Met onze 8 Bit gaming console krijg je de mogelijkheid om enkele retrospellen te spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Super Mario, Donkey Kong, Tetris en nog veel meer. Deze handheld gameconsole is dus een echte must-have voor iedere retro gamer en kan gemakkelijk onderweg gebruikt worden.

Direct meer over het product te weten komen? Klik dan hier om direct naar de console te gaan. Op deze pagina vind je meer informatie terug over het merk, de kleur, mogelijke games, het materiaal en meer.

8 Bit console bestellen? Bekijk het product!

Maar waarom zou je nu precies voor de 8 Bit console moeten gaan? Allereerst is het een van de weinige gaming consoles voor klassieke minigames. Door het compacte formaat kun je het gemakkelijk meenemen onderweg en bekende games van vroeger spelen. Ideaal voor jong én oud. Ervaar zelf de voordelen van deze gameconsole van Telesun!

De pocket player is gemaakt van plastic, gekleurd in geel en het gehele uiterlijk is in retro stijl. Het product is erg gebruiksvriendelijk en bevat 8 originele Data East Games met daarnaast nog eens 400 leuke retro games, die je oneindig kunt blijven spelen.

Kom in contact!

Meer weten over de mogelijkheden binnen ons assortiment voor een 8 Bit console? Bekijk dan gerust even het assortiment. Voor verdere vragen kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Onze medewerkers helpen jou graag verder met een passende oplossing voor jouw vraagstuk!