Iphone 14

Bent u op zoek naar de Iphone 14? Dan bent u aan het juiste adres bij Telesun! De Iphone 14 is de nieuwste telefoon van Apple en mensen zijn er zeer over te spreken. Bij Telesun kunt u niet alleen terecht voor verschillende telefoons en tablets, ook bieden wij telefoonhoesjes, computeronderdelen en accessoires aan. U ontdekt het allemaal zelf op onze website. Wanneer u bij ons uw favoriete product voor 17:00 uur bestelt, wordt hij dezelfde dag nog verzonden.

Bekijk hier ons aanbod aan telefoons.

Iphone 14 | Bij Telesun vindt u het allemaal!

De Iphone 14 is de opvolger van de Iphone 13. Er zijn vier modellen uitgekomen. Opvallend is dat er deze keer geen mini bij zit.

De vier modellen die uit zijn gekomen zijn:

  • Iphone 14
  • Iphone 14 Max
  • Iphone 14 Pro
  • Iphone 14 Pro Max

Als we kijken naar de functies van de Iphone 14, verschillen deze niet heel veel met de Iphone 13. Wel zal de batterij van de nieuwe Iphone meer capaciteit bevatten, waardoor hij langer meegaat.

Iphone 14 telefoon hoesje

Natuurlijk moet een nieuwe telefoon ook meteen goed beschermt worden. Daarom kunt u wanneer u bij ons de Iphone 14 bestelt, ook meteen een hoesje erbij bestellen. De hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Gaat u bijvoorbeeld voor een book case hoesje die uw mobiel volledig beschermt? Of gaat u toch liever voor een transparant hoesje waardoor uw mobiel mooi zichtbaar blijft? Bij Telesun vindt u het allemaal!

Neem contact op

Mochten er nog vragen bij u binnenkomen met betrekking tot de Iphone 14, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Wanneer u het contactformulier heeft ingevuld zullen onze medewerkers uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Hopelijk zien we uw bestelling snel bij Telesun!