iPhone 5 screenprotector

Wil je een iPhone 5 screenprotector kopen bij een betrouwbare webshop? Wij, van Telesun, zorgen ervoor dat jouw telefoon goed beschermd blijft! De iPhone 5 screenprotector wordt geleverd met een speciaal doekje, waarmee je het scherm effectief kunt reinigen. Je kunt de screenprotector daarnaast eenvoudig zelf aanbrengen op het scherm van jouw iPhone door de instructies op de verpakking te volgen. Ideaal toch?

Direct onze screenprotector voor de iPhone 5 bekijken? Klik dan hier! Op de productpagina kun je meer gedetailleerde informatie over het product zelf terugvinden.

iPhone 5 screenprotector? Wij hebben het in huis!

Onze screenprotector is gemaakt van echt glas met een hardheid van 9H op de schaal van Mohs. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je krassen krijgt wanneer jouw telefoon samen met jouw sleutels in je zak zit. Daarnaast verkleint een glazen screenprotector natuurlijk ook de kans dat je scherm breekt wanneer je deze laat vallen.

De dikte van het beschermglas is ongeveer 0.3 millimeter. Hierdoor weet je zeker dat het de helderheid (of gevoeligheid) van jouw scherm niet op een negatieve wijze zal beïnvloeden. Bovendien heb je door een speciale coating minder last van vingerafdrukken die op het glas blijven zitten. Wacht niet en ervaar de voordelen direct zelf!

Meer weten?

Kunnen wij iets voor jou betekenen in jouw zoektocht naar een iPhone 5 screenprotector óf heb je nog enkele vragen voor ons? Wij kunnen jou gegarandeerd verder helpen! Kom gerust even in contact met een van onze medewerkers door het formulier op onze website in te vullen. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Graag tot ziens bij Telesun!