Kinderkoptelefoon

Ben je op zoek naar een kinderkoptelefoon? Bekijk dan eens het aanbod bij Telesun! Wij bieden namelijk diverse producten aan, waaronder de kinderkoptelefoon. Telesun is een website wat gericht is op verschillende Telecom producten. Denk hierbij aan nieuwe telefoons, maar ook refurbished. Computer benodigdheden en accessoires, en nog veel meer. Wanneer je bij ons jouw favoriete product voor 17:00 uur bestelt, versturen wij hem dezelfde dag nog. Je hebt bij ons altijd 30 dagen bedenktijd en het is mogelijk om het product gratis te retourneren.

Kinderkoptelefoon bij Telesun!

Wij bieden diverse soorten koptelefoons voor kinderen aan. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld oordopjes in verschillende kleuren en modellen, die super leuk zijn voor kinderen. Denk aan oordopjes met flamingo’s, zeemeerminnen en honden. Ook bieden wij koptelefoons aan die zijn geschikt voor kinderen. Het model is in kinderformaat, zodat ze perfect op het hoofd aansluiten. Geniet van een heerlijk bad en zuivere hoge tonen. De koptelefoon is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Koptelefoons voor volwassen

Naast dat wij een breed aanbod aan kinderkoptelefoons aanbieden, beschikken wij ook over koptelefoons voor volwassenen. Neem bijvoorbeeld de bluetooth headphone van Remax. Deze beschikt over 4.1 bluetooth, zodat je overal gemakkelijk en snel verbinding maakt met je tablet of telefoon. Het fijne aan deze headphone is dat hij beschikt over een ingebouwde microfoon. Hierdoor je kan je hem gebruiken tijdens bijvoorbeeld Skype of Teams meetings. Met een volle accu gaat de headphone tot wel 14 uur lang mee. De lederen hoofdband is naar wens af te stellen en de oorkussens laten je een fijne pasvorm ervaren.

Heb je nog vragen?

Mocht je vragen hebben over onze koptelefoon of een ander product, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen en helpen je bij de zoektocht naar het juiste product. Wij hopen je bestelling snel te mogen ontvangen bij Telesun.nl!