Refurbished Iphone 11

Ben je op zoek naar een refurbished Iphone 11? Stop dan met zoeken, want Telesun biedt verschillende Iphone’s aan, waaronder de Iphone 11! Tijdelijk krijg je zelfs een gratis screenprotector en siliconen hoesje t.w.v. 35 euro gratis erbij. Niet alleen kan je bij Telesun terecht voor diverse refurbished telefoons en tablets, ook bieden wij producten en accessoires aan. Op onze website vind je een volledig overzicht van wat er allemaal wordt aangeboden. Zo vind je er producten voor bijvoorbeeld gamen en computers. Als je een product voor 17:00 uur bestelt, ontvang je het de volgende dag meteen in huis.

Benieuwd naar de refurbished Iphone 11? Bekijk hem dan hier!

Refurbished Iphone 11 |Telesun heeft het allemaal in huis!

In 2019 is het model van de Iphone 11 uitgekomen met veel succes. Doordat het LCD-beeldscherm van de Iphone maar liefst 6.1-inch groot is, is het een geliefd model. Met de camera leg je moeiteloos beelden vast in 4K. Of het nou portretfoto’s zijn, landschapsfoto’s of een vakantiekiekje, aan de kwaliteit zal het niet liggen! Een ander voordeelo van de 2dehands Iphone 11 is dat hij draadloos kan worden opgeladen. Wel moet je dan in bezit zijn van een draadloze oplader. Het toestel is verkrijgbaar in maar liefst zes vrolijke kleuren en beschikt over een grote opslagcapaciteit van 64GB. Wanneer je de Iphone bestelt, krijg je uiteraard de adapter, kabel en simpin meegestuurd.

De perfecte USB stick

Heb je op werk vaak informatie die privé moet worden gehouden of die niet voor iedereen bestemd is? Maak dan gebruik van de Kingston DataTraveler 2000 3.0 USB stick! Deze USB beschikt over een XTS versleuteling, waardoor de gegevens alleen zichtbaar worden voor mensen met de juiste code. Als het wachtwoord 10 keer foutief wordt ingevuld, zal de USB automatisch worden vergrendeld. Een perfecte stick dus om zakelijk gegevens te beveiligen. Doordat de USB beschikt over een alfanumeriek toetsenbord, kan de code gemakkelijk worden ingevoerd.

Neem contact op

Mochten er nog vragen bij je binnen komen over de refurbished Iphone 11, neem dan gerust eens contact op. Onze medewerkers beantwoorden graag je antwoorden of denken met je mee. Meld je snel aan op onze website en profiteer van de vele aanbiedingen. We hopen snel je bestelling te mogen ontvangen bij Telesun!