USB met encryptie

Ben je op zoek naar een USB stick met encryptie? Zoek dan niet verder, want je bent bij Telesun aan het juiste adres. Wij hebben verschillende USB sticks met Encryptie beschikbaar op onze website, zoals de Kingston DataTraveler 2000. Bij Telesun kan je terecht voor telefoon & tablets, refurbished producten en accessoires. Ben je benieuwd welke USB sticks wij nog meer in ons assortiment verkopen? Bekijk dan hier het gehele assortiment.

USB met encryptie | Telesun heeft het allemaal!

Wanneer je kiest voor een USB stick met encryptie, kan je ervan uitgaan dat al jouw gegevens goed bewaard worden. Op de USB stick zit namelijk een versleuteling, waardoor de gegevens alleen bekeken kunnen worden door de personen die de code weten. Ideaal dus voor bijvoorbeeld bedrijfsinformatie die niet voor iedereen zichtbaar is. Goed om te weten is dat wanneer er 10 keer een fout wachtwoord ingevoerd wordt, de USB stick ook automatisch vergrendeld wordt. Er kan dus nooit zomaar inbreken op uw privacy. De USB met encryptie kan worden gebruikt op elk apparaat die beschikt over een USB 2.0-poort of USB 3.1-poort. Mochten er nog vragen bij je binnen komen over deze USB stick, dan kan er altijd contact worden opgenomen.

Kies voor refurbished producten

Niet alleen verkopen wij bij Telesun nieuwe producten, ook hebben wij een breed assortiment aan refurbished producten. Denk hierbij aan telefoons, tablets en diverse apparatuur. Alle producten worden grondig nagekeken op defecten en gerepareerd door professionals. Je kunt er dus vanuit gaan dat wanneer je een refurbished product koopt bij Telesun, hij weer zo goed als nieuw is! Op elk product zit 200 dagen garantie. Mocht er dus iets stuk gaan of niet werken binnen deze dagen, dan kan je altijd bij ons terug komen.

Neem contact met ons op!

Wanneer je nog vragen hebt over de USB stick met encryptie, dan kan er altijd contact opgenomen. Onze medewerkers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je zo goed mogelijk te helpen. Wij hopen snel jouw bestelling voorbij te zien komen bij Telesun.nl!