USB met wachtwoord

Ben je op zoek naar een USB die je kunt beveiligen met een wachtwoord? Bekijk dan eens het assortiment bij Telesun! Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan USB die je kunt beveiligen met een wachtwoord. Niet alleen kan je bij Telesun terecht voor deze producten, ook bieden wij diverse refurbished producten, telefoons en accessoires aan. Neem dus zeker eens een kijkje op onze website! Mocht je vragen hebben over één van onze producten, dan kan er altijd contact opgenomen worden.

Benieuwd naar ons aanbod aan USB met wachtwoord? Bekijk deze dan hier.

USB met wachtwoord | Je vind het allemaal bij Telesun!

Wanneer je beschikt over belangrijke informatie, kan het erg handig zijn om een wachtwoord op je USB stick te zetten. Gelukkig biedt Telesun verschillende USB’s aan met deze optie. Een voorbeeld van een encrypted USB is de Kingston DataTraveler 2000 USB. Deze staat bekend om het uitermate beveiligen van bijvoorbeeld zakelijke gegevens. De USB stick beschikt over 256-bit-AES encryptie met XTS versleuteling. Om de stick te gebruiken, zal je dus altijd een wachtwoord moeten invoeren. Dit gebeurd door middel van fysieke knoppen. Wanneer het wachtwoord 10 keer fout wordt ingevoerd, zal de stick automatisch vergrendeld worden. Verder is de USB met encryptie te gebruiken met alle besturingssystemen.

Accessoires van Telesun

Verder biedt Telesun niet alleen digitale producten aan, maar ook diverse accessoires. Denk hierbij maar eens aan Iphone of Samsung accessoires. We hebben hoesjes beschikbaar voor elke telefoon en tablet. Het maakt niet uit welke kleur je graag wilt, wij hebben het! De producten zijn eenvoudig te bestellen via de website. Je kan ervan uitgaan dat als je voor 17:00 uur bestelt, het product de volgende dag in huis is!

Neem contact op

Mochten er nog vragen bij je binnenkomen over de USB met wachtwoord, dan kan er altijd contact worden opgenomen. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk op weg te helpen. Wij hopen je bestelling snel te mogen ontvangen bij Telesun!